Videójátékok, konzolok minden mennyiségben!

2014. október 26. 11:48 - Leon...

Hírek - Banner bemutatás és Resident Evil Revelations 2 trailer illetve gameplay (18+)

A Resident Evil Revelations tovább folytatódik!

A mai napon két új hírrel szeretnélek meglepni benneteket. Mivel a blogon nemrég volt szó a Resident Evil Revelationsról, ezért szeretnék írni a folytatásáról is. A játék első része sikeres lett, így sokak örömére a Capcom - a játékot gyártó Japán cég - bejelentette a folytatást is, így a Resident Evil Revelations 2 már 2015 elején megjelenik konzolra [PS3, PS4, Xbox360, Xbox One] és PC-re egyaránt. Ahogyan az első Revelations a sorozat 4. és az 5 részét kötötte össze, úgy az újabb Revelations-kaland az 5. és a 6. rész közé ékelődik be. Az egyik főszereplő Claire Redfield lesz, akit a korábbi Resident Evil epizódokból már jól ismerhetünk, a másik pedig egy teljesen új karakter, Moira, aki Barry Burton lánya. Resident-Evil-Revelations-2-Claire-Moira.jpg

A játékról mutatni fogok egy trailert és egy gameplayt is. Mielőtt azonban erre sor kerülne, szeretném bemutatni az oldal bannerét, amelyet saját magam készítettem, íme:videogameland.blog.hu_banner_by_leon.jpg

Ez a banner hosszú múltra tekint vissza. Még régen készítettem, több oldalamnak is a bannere volt. Kis változtatással azonban kineveztem ennek a blognak a hivatalos bannerének, hiszen illik is a témájához.

Visszatérve azonban a Resident Evil Revelations 2 játékra, szeretném nektek megmutatni a trailert és a [PS4]gameplayt. Mindössze két rövid kommentárt fűznék a két videóhoz. Az egyik az, hogy rendkívül félelmetes, igazi survival horror hangulat jellemzi, a Capcom itt még jobban visszatalált a gyökerekhez, mint az előző Revelations esetében. Nem szeretnék spoilerezni, ezt majd ti is meglátjátok. A másik pedig az, hogy a videókat azoknak ajánlom, akik elmúltak 18 évesek, és erős idegzettel rendelkeznek.

A Resident Evil 2 Revelations trailer és gameplay megtekintéséhez kattintsatok a "tovább" gombra:

Trailer:

Gameplay: 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://videogameland.blog.hu/api/trackback/id/tr266833447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Videójátékok, konzolok minden mennyiségben!
süti beállítások módosítása