Videójátékok, konzolok minden mennyiségben!

2015. március 02. 19:10 - Leon...

Retro játékok 3. rész - Dragon Ball GT: Final Bout (PSX) Gameplay

A konzolon is szól a KameHameHa!

Március 2. van, számomra ezzel a tél hosszú három hónapja elméletileg véget is ért. Bár az időjárás még nem igazolja vissza azt, hogy tavasz van, viszont jó érzés tudni, hogy hamarosan itt a jó idő. Addig is amíg várunk, tovább folytatódik a "Retro játékok" rovatunk. Mielőtt azonban írnék a mostani játékról, szeretnék egy nagy köszönetet mondani a blog látogatóinak. Az előző, Resident Evil Revelations 2 játék első epizódjáról szóló tesztemet ugyanis több mint 2500 alkalommal tekintették meg! Ez óriási szám az eddigi megtekintésekhez képest, különösen akkor, ha belegondolunk, hogy a bejegyzést néhány napja hoztam nyilvánosságra. Tehát nagyon rövid idő alatt sikerült ezt elérni. Azonban nem lehet megállni a kezdeti sikereknél, az életnek tovább kell mennie, éppen ezért térjünk is rá a mostani témánkra.36816-dragonball_gt_final_bout_u_-4.jpg

A Dragon Ball egy olyan manga-anime sorozat, amelynek a mai napig is töretlen a népszerűsége. Nekem is még mindig a kedvencem, több DB-s fancuccom is van. Nem is meglepő tehát, hogy Son Goku és barátai a videójátékok világában is a tiszteletüket tették. A képen látható jelenet a PSX-re kiadott Dragon Ball GT: Final Bout című videójátékból van. Ezzel a játékkal annak idején még én is játszottam. Bár természetesen nem hasonlítható egy olyan kiváló játékhoz, mint például a Nintendo Wii-re megjelent Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3, viszont ennek ellenére is jó szórakozást tud nyújtani. Ha érdekel titeket, hogy milyen volt egy DB játék régen, akkor érdemes tovább kattintani, és megtekinteni egy gameplayt ebből az 1997-es játékból:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://videogameland.blog.hu/api/trackback/id/tr797234351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Videójátékok, konzolok minden mennyiségben!
süti beállítások módosítása